.

Hallihallå.
Då var det fredag igen och tiden verkligen flyger iväg, även om dagarna är ganska slappa.
Har tvättat och sådär idag och bara grejat samt varit uppe i stan en snabbis och köpt lösgodis hehe Candy king, lite smålustigt med karamell kungen här men jag klagar inte :)
Mitt fina höstväder har försvunnit och nu är det bara höstväder, det spörgnar och löven trillar ner sakta men säkert mot marken. Det värsta måste va alla jäkla äppelträd och kastanje träd överallt, lagom skönt när dessa saker trillar i huvudet på en när man är ute och går haha tro mig jag vet.
Imorgon ska jag och hanna gå på aerobic och sen äta lunch efter , kommer bli finfint.

Jag orkar inte skriva något intressant, jag har mest hemlängtan idag.
 Såhär nöjd vill jag va.

B-day giiiiirl!

Idag är ingen vanlig dag för idag är det Sofias födelsedag HURRA HURRA!
Min söta lilla Sofia Olander fyller hela 19 år idag och 4 av dessa år har hon stått ut med mig, och jag med henne för den delen också haha.
Jag hoppas att du får en toppen galoppen fin dag och en massa massa presenter och gott fika haha det allra viktigaste! Skickar massa grattis kramar till dig ifrån mitt soliga England och jag hoppas verkligen att du och Elisen vill komma och hälsa på mig, fast det är klart ni vill hehe.
Massa grattis pussar och kramar till min lunkentuss! <3

 VÄRLDENS SÖTASTE


Sunshiiiine

Helt underbar dag med strålande solsken, en riktigt fin höstdag! Det är vad jag kallar glädje minsann och detta ska jag fira med att tvätta sängkläder och torka dem UTE! Inte i den förbaskade torktummlaren haha måste bara fråga mamma hur man gör först men sen så!

Hade en kanon helg hemma och jag kan konstatera att jag har världens bästa vänner!
God mat och bara mys framför Tv:en samt en liten övernattning gjorde min Torsdag så himla bra! :)
på fredagen fick jag träffa min goding igen och jag hade saknat honom en hel del vill jag lova!
Vi passade även på att hälsa på mormor och morfar och fika lite, kan ju inte bli bättre!
Lördagen kom alla fina brudar hem till mig och vi åt mat och firade fisan lite , som fyller år idag, innan vi drog till fiskestugan på kalas och träffade massa trevligt folk.
Helgen hemma kunde inte ha blivit bättre och det va skönt att komma hem lite men samtidigt är det super roligt att vara tillbaka " Hemma" i England!

Idag ska jag bara fixa och dona lite i huseet, ta en härlig promenad och sen ikväll hoppas jag på lite gym med hanna! Vi var på spinning i Söndags när jag kommit tillbaka haha vi fick oss ett gott skratt när vi skulle försöka ställa in cyklarna och fixa eftersom ingen av oss visste hur man gjorde haha!
Efter ett lagom tufft spinning pass så rockade vi loss bland styrke sakerna och lite stretching, kanoners!
Hade nästan ingen träningsvärk efteråt vilket förvånade mig haha men dock hade jag en aning ont i rumpan efter sadeln! Så på söndag blir det ett nytt pass på cyklarna, grrr.
Men nu ska här städas så det blänker minsann och sen ska jag kika på desperate housewives och bara chilla hehe som vanligt.
Ha en bra dag :)


Dagen före dagen

Ohmy detta väder alltså haha känner mig som en tant när jag pratar väder hela tiden men det är ju galet.
Strålande solsken och varmt hela förmiddagen under min promenad, inte helt fel, men nu på eftermiddagen blåser det och bara är svinkallt. Värdelöst med andra ord.

Världens drygaste och långsammaste dag börjar gå mot sitt slut och den avslutas med dinner med två goa tjejer, inget att klaga på där!
Ska försöka somna i någorlunda tid eftersom vi åker hemifrån runt 04.30 Am imorgon mot Stansted airport, wiowoo. Längtar hem lite faktiskt men samtidigt så längtar jag efter att få komma tillbaka hit på söndag, men lilla marbäck är saknat! Så det blir en tidig morgon och en sen kväll imorgon hoppas jag på, Tacos och mys med världens finaste tjejer och som jag har längtat!
Påtal om något helt annat nu! Jag fick avbryta mitt lilla skriveri för att gå på jeans jakt åt tjejerna, Hansi ränner runt som en il och letar jeans som tjejerna ska ha med till sin mamma men han hittar inga ( Givetvis).
Men då kommer kajsa superletaren in i bilden, böjer mig ner och kikar under Flickornas säng och tada hittar 3 par jeans. haha H tror säkert att jag lagt dom där när jag städat men icke, små flickor hehe eller stora också för den delen lägger saker under sängen. Det va nog det mest spännande som hänt idag.

Margot har lekt med D hela eftermiddagen efter skolan vilket resulterade i att jag kunde sitta vid min dator och titta på Glee, här snackar vi money for nothing, fast jag spelade faktiskt spel med de små liven!
D är förövrigt den sötaste ungen på länge, han är så jäkla charmig när han proppsar på att han alltid har rätt och att hans pappa är smartare än mig haha I don´t doubt that
Nu åker tjejerna iväg till scouterna, även kallat brownies haha ur sött ju, och sedan åker de till sin mamma och H ska jobba för omväxlingsskull och kvar blir bara jag. Ska duscha och packa det sista innan jag beger mig iväg för min dinner date!

Ha en bra kväll!
 

Grey days

Gråa dagar är vad vi har just nu vilket är vädigt kiligt, får ingen lust att leka utomhus eller cykla en tur.
Känns att hösten är på ingång och det går med en rasande fart måste jag säga, så himla ruggigt ute hela tiden med regn och blåst.


Lämnade och hämtade tjejerna för första gången igår och jag klarade mig riktigt bra haha.
Jag gick sammanlagt 6 gånger till och från skolan igår och varje sträcka tar 20 min, det kallar jag motion haha var helt slut efter fjärde vändan. Det är rätt annorlunda skolsystem här jämfört med hemma, det finns ingen direkt skollokal med korridorer o dyl utan klassrummen är i princip det hela och alla klassrum har en egen toalett. Skolmaten är verkligen svindyr men är tydligen väldigt bra så det lönar sig. Det roligaste var när jag skulle hämta Margot igår och jag hade ingen aning om hur det funkade så jag följde helt enkelt efter alla sönder stressade och hysteriska mammor ihopp om att hamna rätt, och det gjorde jag vill jag lova. Alla står i en klunga utanför klassrummet och väntar på att fröken ska öppna dörren och välja ut en förälder som ska gå fram och hämta sitt barn ur kön, hur rubbat är inte det?
"Nejmen du Adrian din mamma är inte här så du får stå kvar i ledet, synd för dig" ungefär så funkar det.
Lite små knepigt tycker jag haha men det finns säkert ett syfte i det hela.

Såg det galnaste igår påtal om konstiga saker.
På vägen till skolam mötte jag TRE mammor med barnen i koppel, jag trodde jag skulle smälla av!
Barnet satt fastkrokat bak i väskan och mamman höll i kopplet som va max en meter långt och där gick ungen som en liten jäkla hundvalp. Fast en av ungarna uppförde sig typ som en hund så vad vet jag kanske var en tjänst för allmänheten att koppla honom annars hade han säkerligen löpt amok i hela kvarteret haha!
Idag har jag städat, tvättat, hämtat Margot, handlat och lagat lunch. Så nu kan du inte säga att jag är slö pappa!
Ska hänga upp tvätten som deras mormor Pat kom tillbaka med. Pat sköter all strykning så det är inte dumt alls haah fyller bara korgen och knatar de 50 meterna bort till Pat och Jack. Kanon bra ju.
Margot har sitt b-day party idag så ska passa på att ta en promenix sen medans de kalasar, riktigt skönt.

Snart så är jag hemme i lilla marbäck igen över helgen, längtar som bara den.
Handbagaget är packat och biljetterna och passet ligger fint på plats uppe på allting, kommer bli finfint!


Londooon

Okej jag är kass på det här haha men eftersom min söta lilla bitch ville ha uppdatering så blir det så!

Saker och ting rullar på här borta och tiden bara rusar iväg, har varit borta i en hel månad och det är helt galet!
Jag trivs så himla bra och det är verkligen skönt att börja träffa lite folk!
Dagen har spenderats i London med hanna som också bor här i St Albans, verkligen en jätte go tjej!
Vi knatade mest runt och kikade eftersom jag aldrig varit i London förrut och det blev minsann ett besök på Primark, det var riktigt roligt kan jag säga haha ullared släng dig i väggen.
Vi knatade runt bland pyjamasar och jumpsuits en bra stund det är helt galet vad mycket grejer som finns där haha va helt ställd!
Så dagen har bara varit bra och jag känner mig riktigt nöjd med mina inköp, som jag egentligen inte skulle köpt haha, speciellt mina nya skor! muuums.

Imorgon ska jag hämta tjejerna från skolan för första gången och jag är jätte nervös haha tänk om jag glömmer vägen eller nått? Hade inte förvånat mig det minsta.
Ska laga både lunch och dinner haha jag säger bara stackars barn, får ge dom ordentligt med dessert..
Imorgon ska jag även införskaffa mig ett gymkort, hör och häpna!
Jag och hanna letade som galningar efter tränigskläder på h&m idag men helt utan resultat, värdelöst!

Nu ikväll ska jag kika lite program på tv4 play och äta chips som jag handlade på macken innan, sexigt att handla på mack va? haha jisses.
Ska även längta lite till torsdag när jag får träffa alla mina godingar igen! :)

Ha en bra kväll gott folk!


Alive

Jag är vid liv, tror jag iallafall haha jag är nått så fruktansvärt trött hela tiden.
Blev väckt kvart över sex imorse av birthday girl, så då va det upp och hoppa för att öppna paket och kolla harry potter (what else liksom?)
Har följt stora tjejen till första skoldagen så är själv med b-day girl fram tills lunch då hon ska vidare till nanny och luncha! Har cyklat hela morgonen haha och tjejen trillar av cykeln värre än vad jag gör , trodde inte det var möjligt. I

Igår var jag uppe i stan och mötte upp Filippa som tydligen kom ifrån borås från första början, världen är bra liten, och Anete från danmark. Vi hade en riktigt trevlig lunch innan vi mötte upp 5 andra au pairer på vagamamas och hade det trevligt. Blir ett pub besök imorgon för att fira en av tjejerna som fyller 20, äntligen har jag vänner haha.
Har tagit en massa bilder nu så slänger upp ett par!
Håll muspekaren på bilderna för beskrivning hehe :)
Kvarteret där vi bor
Morden i midsummer skogen haha vägen till min älskade shop
Huset + liten tjej
kitchen
backgarden
välstädat rum haha
bathroom
matsal(?)

RSS 2.0