Snaaart

Om 5 timmar är jag påväg till flygplatsen för att bege mig hem mot Sverige.
Jag vill egentligen inte lämna fina lilla St Albans och alla underbara människor som jag haft omkring mig nu i 5 månader. Har fått fina kort och presenter och jag blir så glad över omtanken och att någon uppskattar det jag har gjort. Känns så skönt att ha varit omgiven av bra och härliga människor och återbesök är redan planerat, behöver jag säga att jag längtar redan?
Jag ber till gudarna att jag slipper krångel med flygen imorgonbitti för det orkar jag inte med, jag vill bara hem!
Hoppas även att väskorna inte är för tunga, cross your fingers, det orkar jag inte heller med haha.

Hanna och Filippa, ta hand om varandra och krya på er era små snuskisar!
Rocka Albans och kom ihåg, Were from Sweden.
Ps: behöver ni någonsin ett taxinummer så kan ni höra av er hehe har några att välja på. Ds
ps2: taxibolagen kommer kursa nu när jag åkt hem hehe osis. Ds igen.

Nu ska jag nana någon timme så jag är pigg och fin. Och Sverige, Snart ses vi igen.
Morden i midsummer skogen haha vägen till min älskade shop

Time to say goodbye.

För exakt 121 dagar sedan stog jag på säves flygplats och grät över att lämna Sverige och allt där hemma,
Alla vänner, familj, trygghet, mitt rum och alla saker jag inte fick med mig (haha).
Nu 121 dagar senare så gråter jag lite igen fast denna gången på engelsk mark sittandes i mitt rum här i fina St Albans. På lördag åker jag hem för att fira jul och njuta av att vara hemma i Sverige hos alla dem som jag saknat så himla mycket. Jag kommer sakna England så fruktansvärt mycket! Åka tåg och undergroand in till London, trängas på oxford och fynda på primark, äta ute på restaurang bara för att man känner för det, åka taxi vart man än ska, ta cykeln upp till stan, gå upp tidigt på morgonen och ta hand om tjejerna, tea times, allt bus.
Listan kan göras super lååååång men det jag kommer sakna allra mest är H och tjejerna!
Kommer kännas super konstigt att lämna dem och inte veta vad dom kommer göra nästa år, hur det kommer gå i skolan för tjejerna och vad H kommer göra om dagarna . "It´s gonna be weird" som M haed sagt, åå kommer sakna deras små trick och helsköna kommentarer!

Men det jag kommer sakna snäppet värre är Hanna och Filippa.
Tjejerna som har livat upp min tillvaro nu i 5 månader och fått mig på bra humör och fått mig att stanna här.
Hade jag inte träffat dessa damer hade jag inte stannat här så länge som jag gjort det kan jag sätta mitt högra ben på haha. Är så himla super glad att jag träffat två så fina vänner och jag kommer inte släppa taget om er två i första taget ska ni veta!
Kommer sakna alla dagar på gymet med hanna där vi har skrattat mer än tränat, onsdags coktails, filippas kloka råd, våra sleepovers, filmkvällar, pubrundor, våra galna utekvällar, eran tröst när jag börjar gråta på undergrounden haha, att kunna ringa filippa så fort jag gått vilse, shoppingrundor, dinner ihop OCH det " hysteriskt" roliga interna skämten om Handsome H. Kommer verkligen sakna den tid ja fått tillbringa med er.
Men tanken på att jag förhoppningsvi träffar hanna i mars och sen kommer till Albans i maj ihop med filippa och hälsar på hanna gör att det känns bra ändå!
Tack för att jag fått träffa er och att ni ville vara min vän hehe.

Okej nog med sentimentaliteten, lipa kan jag göra en annan dag.
Har haft en fantastisk helg och det sitter fortfarande i haha är som en klubbad säl. puuh.
Lördagen vankades det party BIG TIME och det blev det! Vi började med förfest at my place och hade det riktigt trevligt och stökigt. Taxi till Barneys för några shottar och sen taxi till Batchwood där skakade vi rumpa till klockan 4 på morgonen. Taxi hem till hanna för natta mat och sen knö oss ner alla 3 i hannas säng haha i ca 3 timmar tills vi vaknade och mådde som grisar. Jag och hanna va gentlemens och gick till affären för cola och chips medans filippa höll sängen varm haha. Tog taxi hem och däckade i min säng några timmar, gjorde ingenting efter det och somnade igen klockan 8. Börjar bli gammal.
Helt klart en fin helg!

Nu ska jag fortsätta min packning vilket inte går så jätte bra med tanka på att jag shoppat en aning sen jag kom hit hehe.
Ha de!

Friday

Äntligen fredag och fredagsmys! Passar tjejerna ikväll så då är det popcorn och varm saft framför harry potter, myspys. Stod även för kvällsmaten nu ikväll och det slank ner minsann!
Imorgon är det bowling och julpynt som står på schemat och det ska bli riktigt mysigt.
Längtat efter julpyntet nu ett tag så det kommer bli så bra så :)
På söndag hoppas jag på att det blir ikea med hanna och filippa så jag får köpa mig lite julmust hehe det bästa med julen ju!

I onsdags när jag, hanna och filippa hade ätit dinner och satt på the snug för en onsdags coktail pratade vi om att vi förmodligen aldrig hade blivit vänner om vi inte kommit hit. Jag är så glad att jag träffat dessa två godingar som förgyller varje stund vi ses! Me like you. Kommer sakna våra stunder sen när jag åker hem..

Förövrigt så kommer jag hem om 15 dagar och det ska bli skönt att träffa la familia igen och alla vänner.
Mina bästa girls som jag saknar något så sjukt just nu!
Nu ska jag mysa vidare här i soffan innan det är natti dags! :)






RSS 2.0