Shit.

Idag är allt bara jobbigt och uppför.
Hoppas på en bättre dag imorgon och på onsdag kommer mina efterlängtade.

Cold.

Hujedamej vad fort det gick från kallt-svinkallt här !
Vaknade imorse och frös som bara den, istappar i näsan varning, och inser att jag glömde stänga fönstret innan jag somnade igår hehe wopsi. Det gjorde nog inte underverk för min förkylning iaf..'
Idag skulle jag ha fikat med hanna och gått på promenad men både jag och hanna hade feber igår och var skruttiga så vi får styra upp något till helgen istället som börjar imorgon (!) så det blir minst lika bra.

Idag har jag inte gjort någonting alls eller jo plockat ur en diskmaskin och matat kattskrällena hehe men annars har jag inte gjort någonting! Ska knata ner till P&J på dinner strax , därför jag älskar torsdagar god mat och torsdags mys me like.
Nu ska jag dra på mig det varmaste jag har och bege mig ut i kölden HUA.
Todels!

Ni kan kalla mig kocken.

Har haft en riktigt bra dag idag måste jag säga!
Startade dagen med sovmorgon till halv 9 wohooo! Trotsade mitt halsont och gav mig ut på ett kort löprunda i det tokfina vädret, klarblå himmel och skön kyla mmm, riktigt skönt. Fixade lite tvätt och städning innan jag satte mig och kollade desperata hemmafruar hehe. Nu ikväll har jag gjort middag och det blev riktigt bra haha till skillnad från sist. Tjejerna älskade mitt potatismos och jag älskade gräddsåsen , smaaal.
Inte illa alls att jag lyckades kan jag meddela!
Om en ynka vecka är mina kära här och det ska bli så underbart så det finns inte!

Men nu ska jag leka lite med Maggan innan läggdags och vänta på att Astrid ska komma hem :)
Ha en bra kväll!
 Världens finaste vänner.

8 dagar

Imorgon är det en vecka kvar tills min andra halva kommer hit och jag längtar så jag blir tokig!
Då ska lilla Albans och London få veta att de lever hehe.
Klart mammsen och camilla är välkomna ocksååååååå!
   <3

Saturday

Samst i varlden pa det har maste vara jag hehe.
Sitter hemma hos hanna pyttipanna och vantar pa att ho ska duscha klart sa vi kan kolla tv och ata choklad haha. Senare kommer filippa forbi och da blir det mat och godis for hela slanten, kan inte bli mycket battre just nu!
Om 11 dagar kommer mamma,erica och camilla ANTLIGEN! som jag langtar just nu, gaaalet. hoppas vadret haller i sig sa vi slipper regnet. ida n'r jag och hanna gick fran stan var det stralande sol och helt plotsligt borjade det osa ner haha och sa fort vi kommit in blev det klarblatt och soligt, vad har vi gjort for ont undrar jag da?
Jaja ha en bra dag och kvall allihopa! saknar er hemma :)

Över energi

Hej alla mina fans hehe man kan aldrig vara säker.
Sitter och väntar på att klockan ska ticka på så jag får kila iväg till gymet och möta upp hanna och slå på henne lite. Ja vi ska boxas lite inget annat. Väntar även på den hårt arbetande grabben ska sluta någon gång så man kan få sig ett samtal, det var två timmar sen jag bad honom sluta någon gång haha jag säger ingenting!

Annars då? Jo tack bara bra livet rullar på och vädret är rätt kasst, kallt och jäkligt.
Har gömt mig inne hela dagen av 2 anledningar:
1: det är en fruktansvärt jobbig kvinna som knackar på varje dag och frågar efter en jäkla katalog med tjänster ( hehe) som hon vill ha tillbaka med ev beställning. Grejen är den att H har slängt katalogen så nu får jag ta smällen. Har knappt vågat gå ner för är rädd att hon ska se mig i fönstret haha så idag nä jag skulle fixa lunch så stod jag i köket och så såg jag henne komma gåendes, trodde jag, så jag slängde mig på golvet och väntade på knacket på dörren men inget hände? Sen kom jag på att det av grannen haha dom ser faktiskt likadana ut så där låg jag på köksgolvet.
2: Katterna har varit ovanligt jobbiga så jag stängde in mig hehe där fick dom.
Färdig tjatat om den saken. För övrigt längtar jag till helgen för då ska det slås klackar i taket hehe längtar som bara den! Nu ska jag göra mig redo och hoppa upp på biken och styra mot gymet.
Ha en bra kväll!

Wopa wopa

Drar iväg till Brighton med filippa och hanna denna dimmiga och ruggiga morgon , kommer bli finfint.
Kvällen bjuder på TACOS haha fyyyy så gott det ska bli , längtar som bara den hehe
Nu ska jag slänga på mig ponchon och gummiskorna och kila iväg mot stationen och vidare mot äventyr .
Ha en bra dag nu alla som knatar ute i skogen hemma!
Uppför er ordentligt och somna inte och såna där dumme saker hehe puss på er.

Hang with me

Själv hemma som vanligt, det är skitväder, jag måste tvätta, städerskan går mig på nerverna och jag måste ge mig ut i regnet. USCH dag är det idag men jag håller humöret uppe , det blir bättre såfort tjejerna kommer hem och berättar om allt som hänt i skolan och bara är sådär goa!

Alltså det här med städerskan kan jag inte riktigt släppa! Hon är trevlig och sådär men herregud kvinna jag bryr mig inte om dina magproblem och vad din dotter och hennes pojkvän gör (euw?). Hon är helt hopplös med sitt tjatter och går mig på nerverna helt ärligt + att hon sjunger 100000 gånger värre än erica (!) vilket knappt borde vara möjligt haha. Högt och jäkligt också, HUA, menmen huset blir rent iaf och jag slipper göra det :)
En annan mindre rolig sak är gymkortet som ska betalas idag och det är ingen billig historia, betalt kan dom minsann ta de där rackarna. Men vill man bli snygg så hehe.

För övrigt händer det inte alltför mycket här på andra sidan vattnet, eller havet kanske, just nu måste jag säga.
Det är riktigt tråkigt väder och jag vill bara ligga i min säng och göra ingenting, vilket jag visserligen gör ganska ofta haha, men jag har ju faktiskt viktiga saker som tvätt att göra hehe.
Har även ätit pasta i 4 dagar om någon undrar haha varierad kost ja, men det är så tråkigt att laga lunch till sig själv.
Jag och hanna försöker pumpa lite på gymet men det slutar mest med att vi sitter på en matta och pratar och gör ingenting eller jo plankan gör vi ju faktiskt haha :)

Längtar efter kvällen nu så jag kan krypa upp i soffan och äta godis framför highschool musical hehe.
Tjejerna åker till sin mamma och H jobbar som vanligt så för omväxlingsskull är jag ensam, surprise. Imorgon blir det Brighton med hanna och philipa och vi ska avsluta kvällen med tacoooos, fy tusan så gott!!
Kan nog bli en helt okej helg faktiskt och bättre vore om det slutar regna och blåsa , vågar ju inte gå ut haha.
Ännu bättre är att om 26 små dagar kommer mammsen, bitchen och pattilla! FY så jag längtar.

Avslutar med att lägga upp en bild på min bästa vän här hehe tvättråd, inte ens jag kan misslyckas nu!



RSS 2.0